Dit jaar doen wij – na succesvolle deelnames in 2019 en 2021 – opnieuw mee met dit fantastische evenement. Door de huidige omstandigheden gaat de Roparun dit jaar opnieuw ‘anders dan anders’ zijn, dat wil zeggen niet van Parijs naar Rotterdam, maar opnieuw een aangepaste route binnen Nederland. Toch trekken wij op zaterdag 4, zondag 5 en maandag 6 juni de hardloopschonen aan voor een ‘rondje Nederland’. Wij lopen de route Zuid wat ons vanaf de start in Enschede voert langs Arnhem, Nijmegen, Venray, Eindhoven, Waalwijk, Tilburg en Roosendaal op naar de Coolsingel in Rotterdam.

 

De Roparun? We helpen je een handje: De Roparun is een non-stop estafetteloop, met als dit moment nog het uitgangspunt van een 3 daagse (2 nachten) met finish in Rotterdam op de Coolsingel. Tijdens de Roparun leveren de teams een sportieve prestatie waarmee geld wordt opgehaald voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Het motto van Roparun luidt dan ook: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

 

DUBBELE INSPANNING 
Team LEDsFoundation, een initiatief van TRILUX en Quadrant4, vertrekt op 4 juni en legt 3 dagen de geplande 500+ kilometer af. Met een finish op de Coolsingel in Rotterdam. Naast deze sportieve inspanning, moet er ook een flinke inspanning geleverd worden om geld op te halen voor dit goede doel, te veel kan er namelijk nooit opgehaald worden voor mensen die leven met kanker. Team LEDsFoundation gaat het aankomende halfjaar diverse acties organiseren, loten verkopen en partners benaderen voor sponsoring.

 

KUNNEN WIJ OP JOUW STEUN REKENEN? 

Alle donaties komen terecht ten gunste van de zorg voor mensen met kanker. Je kunt ons op verschillende manieren steunen.

 

 

Tot nu toe opgehaald 15517.5

Inloggen

Wachtwoord vergeten