Dit jaar doen wij – na succesvolle deelnames in 2019, 2021 én 2022 – opnieuw mee met dit fantastische evenement. Nadat de Roparun enkele jaren binnen de landsgrenzen bleef, trekken we dit jaar wederom naar Frankrijk voor de start. Het beloofd een prachtig editie te worden, met de start zo’n 130 kilometer ten Noorden van Parijs. De route leidt ons via de prachtige Belgische doorkomsten in onder andere Dendermonde, Zele en Antwerpen richting Nederland. Bij binnenkomst over de grensplaats Zundert vervolgt de route zich via Dongen, Breda, Roosendaal uiteindelijk naar de Coolsingel in Rotterdam. In totaal zal de route ruim 535 hardloopkilometers bedragen.

 

De Roparun? We helpen je een handje: De Roparun is een non-stop estafetteloop van 535 kilometer, met als dit moment nog het uitgangspunt van een 3 daagse (2 nachten) met finish in Rotterdam op de Coolsingel. Tijdens de Roparun leveren de teams een sportieve prestatie waarmee geld wordt opgehaald voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Het motto van Roparun luidt dan ook: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

 

DUBBELE INSPANNING 
Onder de vlag van LEDsFoundation vertrekt team #366 TRILUX – QUADRANT4 op 18 mei 2024 en legt in de 3 dagen de geplande 535 kilometer af. Met een finish op de Coolsingel in Rotterdam. Naast deze sportieve inspanning, moet er ook een flinke inspanning geleverd worden om geld op te halen voor dit goede doel, te veel kan er namelijk nooit opgehaald worden voor mensen die leven met kanker. Team LEDsFoundation gaat het aankomende halfjaar diverse acties organiseren, loten verkopen en partners benaderen voor sponsoring.

 

KUNNEN WIJ OP JOUW STEUN REKENEN? 

Alle donaties komen terecht ten gunste van de zorg voor mensen met kanker. Je kunt ons op verschillende manieren steunen.

 

 

Tot nu toe opgehaald 21775

Inloggen

Wachtwoord vergeten