Hieronder vindt u alle LEDsFoundation Roparun 2022 sponsoren

Bent u geïnteresseerd om sponsor te worden van het LEDsFoundation team tijdens de Roparun 2022? Bekijk hier de sponsorpakketten, bel even met ons sponsorteam via + 31 33-4557710 of stuur een email naar [email protected]. Ze kunnen al uw vragen beantwoorden en u informeren over de mogelijkheden.

img

Uw logo hier?

Bekijk onze sponsorpakketten. Of stuur een e-mail naar [email protected]

img

TRILUX (Hoofdsponsor)

Wij geloven dat we, gedreven door onze passie voor licht, voor elke omgeving de beste lichtoplossing kunnen creëren, met de gebruiker altijd in het middelpunt.

w: www.trilux.com

img

Quadrant4 (Hoofdsponsor)

Met onze jarenlange ervaring en deskundigheid begeleiden we u bij het nemen van goed onderbouwde beslissingen als het om huisvesting gaat. U profiteert van onze actuele kennis en informatie zodat u vol vertrouwen de juiste keuzes maakt. Voor nu maar ook voor de toekomst.

w: www.quadrant4.nl

img

Van Draeckeburgh

Van Draeckeburgh is gespecialiseerd in subsidie voor duurzaam bouwen en technische innovatie. We kennen de regels, de processen en de mensen. Wij zorgen dat de beschikbare regelingen optimaal worden benut, zodat u profiteert van maximaal financieel voordeel voor uw project.

w: www.vdsf.nl

img

Basiq Dental

Als dentale specialist wilt u snel en onbezorgd te werk kunnen gaan. Daarom biedt Basiq Dental u optimaal bestelgemak van het nooit meer prijzen vergelijken bij andere aanbieders van dentale benodigdheden.

w: www.basiqdental.nl 

img

Inotec

INOTEC Noodverlichting B.V. is het Nederlandse en Belgische advies en verkoopkantoor van INOTEC Sicherheitstechnik GmbH welke als doel heeft het ontwikkelen, produceren en leveren van innovatieve en klantgerichte centrale en decentrale nood-, en vluchtweg verlichting oplossingen, produkten en diensten die conform wet en regelgeving, op een kosteneffectieve wijze, bijdragen aan de veiligheid van personen binnen en buiten gebouwen.

w: www.inotec-noodverlichting.nl

img

Zonnestroom Nederland

Samen met ondernemers de wereld verbeteren. Dat is waar we voor staan. Dat doen we door duurzaam ondernemen winstgevend, makkelijk en leuk te maken. Door ondernemers energie te geven om de volgende stap te zetten, letterlijk en figuurlijk.

w: www.zonnestroomnederland.nl

img

Heembouw

Heembouw creëert plekken waar mensen willen zijn. Dat is onze drijfveer. Als ontwerpende bouwer realiseren wij bedrijfsruimten, kantoren en woningen.

w: www.heembouw.nl

img

Hoorstudio Strating

Uw gehoor is, net als uw zicht, belangrijk bij het dagelijks functioneren. Denk aan muziek luisteren, verkeersgeluiden of vrienden of familie verstaan als u gezellig uit eten gaat. Hoorstudio Strating in Alphen a/d Rijn en Sliedrecht bestaat uit een team audiciens dat verstand heeft van optimaal mogelijk horen.

w: www.hoorstudiostrating.nl

img

Klictet

Klictet is het innovatieve installatie adviesbureau dat altijd een stap verder gaat. Zij adviseren over uw gebouw alsof het hun eigen is. Verdiepen zich werkelijk in wat uw gebouw nodig heeft en kijken verder dan wat NU goed is voor u en de gebruikers.

w. www.klictet.nl

img

Qbiq

Ruimtes waar prettig gewerkt kan worden en een kantoor dat precies dát uitdrukt waar het een organisatie om te doen is. Bij QbiQ begint alles met inleven, aftasten en meedenken. Met onze know-how staan we je terzijde voor de ruimtelijke beleving die jij voor ogen hebt: slimme ruimten voor eigenzinnige opdrachtgevers.

w: www.qbiq.nl

img

Timo Reisiger Fotografie

Timo Reisiger werkt sinds 2000 als freelance fotograaf voor multinationals, producenten, uitgeverijen, reclamebureaus, gemeenten, onderwijsinstellingen en zorginstellingen.  Er wordt met grote ervaring, vol overgave en creativiteit gewerkt aan unieke beelden. Dat leidt tot verrassende resultaten. Timo Reisiger denkt actief mee over het gewenste concept. Zijn opdrachtgevers erkennen zijn meerwaarde daarin.

w: www.timo-reisiger.nl

img

DARWIN®

Een echt slim gebouw is aanpasbaar, flexibel en duurzaam, maar ook een plek waar je je te allen tijde fijn in voelt. Een echt slim gebouw draagt bij aan het gemak, de productiviteit, het welzijn en het werkplezier van een gebruiker. DARWIN® is hèt smart building platform dat gebouwen inzichtelijk, meetbaar en werkbaar maakt. Als het intelligente brein van jouw gebouw verbindt DARWIN® al jouw systemen, apparaten en applicaties en denkt het aan energie, efficiëntie, comfort en gezondheid. Maak jouw gebouw echt slim en creëer samen met DARWIN® de beste omgeving voor jouw personeel, bezoekers en het milieu.

w: www.valuethefuture.com

img

JNV Audiovisuele smaakmakers

Op zoek naar hightech audiovisuele oplossingen, digitale communicatiesystemen en smart building technologie? Bij JNV zit je goed. Als systeemintegrator ontwikkelen wij onderscheidende totaaloplossingen voor bedrijven, overheids-, onderwijs- en zorginstellingen en woningen waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Zo creëren we een gebruiksvriendelijke, comfortabele en duurzame woon-, werk- en leefomgeving. Helemaal naar jouw smaak.

w: www.audiovisuelesmaakmakers.nl

img

Megens Installaties

Als partner zorgt Megens Installaties, dat mensen het goed maken, goed in de zin van welbehagen op het gebied van vooral klimaat, ventilatie en beveiliging, in winkel, kantoor, school of overheidsgebouw

w: megens-installaties.nl

img

Architectenpunt

ArchitectenPunt is het innovatieplatform en stijlgids die het podium bied voor alle voorschrijvende professionals en leveranciers uit de gehele bouwkolom. Onze missie is het om te verbinden, te blijven innoveren en elkaar te inspireren om iedere dag het beste uit onszelf te halen.

w: www.architectenpunt.nl

img

ToComfy

ToComfy helpt om jouw product of dienst op een duidelijke en simpele manier uit te leggen aan jouw doelgroep. Dit door middel van een geweldige website, duidelijke en persoonlijke video’s en een strakke presentatie.

w: www.tocomfy.nl

img

Dotcombusiness

Dotcombusiness is een regionale kennisleverancier op het gebied van kantoorautomatisering, die zich richt op het Midden- en kleinbedrijf. Wij leveren een totaaloplossing waarbij de menselijke factor hoog bij ons in het vaandel staat. Het is en blijft uiteindelijk mensenwerk. Daar de ondernemers alle tijd en ruimte moeten kunnen besteden aan hun core business neemt Dotcombusiness alle ict taken van u over.

w: www.dotcombusiness.nl

img

De Bouwecoloog

U bent bij de Bouwecolooog op het juiste adres als er bij uw project rekening moet worden gehouden met (beschermde) flora en fauna: voor wettelijk verplicht onderzoek naar beschermde planten en dieren, maar ook voor natuurinclusief bouwen of bij het behalen van een duurzaamheidscertificaat.

w: www.debouwecoloog.nl

img

Ege

Ege Carpets is één van de meest toonaangevende Europese bedrijven op het gebied van ontwerp, ontwikkeling en productie van unieke, hoogwaardige tapijten en tapijttegels met eerbied voor het milieu.

w: www.onstein-textiel.nl

img

Mymesh

Living buildings. Die worden mogelijk gemaakt door het unieke Mymesh netwerk protocol. Dit is een volledig draadloos multidisciplinair besturingssysteem. Duurzaam en comfortabel, gezond en veilig. Met Mymesh heb je één flexibele en draadloze oplossing voor rijkere data, waar je steeds meer mee kunt doen. En iedereen beter en optimaler kan leven en werken in een gebouw. Overal en altijd, vandaag en in de toekomst.

w: www.mymesh.nl

img

Retailtrends

RetailTrends Media is dé informatie en inspiratiebron voor professionals in retail & brands. RetailTrends biedt dagelijkse actualiteit (voorheen RetailNews) en vormt met diverse retailevents een platform voor het signaleren en duiden van relevante ontwikkelingen in de retailbranche.

w: www.retailtrends.nl

img

H. de Bont B.V.

H. de Bont Tilburg is een vooraanstaand klimaatbedrijf in Tilburg, gewijd aan het leveren van hoogwaardige klimaatoplossingen en services. Met een focus op duurzaamheid en energie-efficiëntie, bieden ze een breed scala aan producten en diensten om te voldoen aan de groeiende behoeften van hun klanten. Hun deskundig advies en betrouwbare service maken hen een waardevolle partner voor iedereen die streeft naar een groenere toekomst.

w: www.hdebont.nl

img

Made4Logistics

Made4Logistics, onderdeel van Vierkant Business en sinds 2022 een dochter van Unidis BV, biedt met KCS Wholesale een flexibel ERP-systeem dat cruciaal is voor succes in de 24-uurseconomie. Het stuurt alle administratieve en logistieke processen aan, inclusief magazijnbeheer en traceerbaarheid van goederen, en heeft zijn expertise in supply chain management versterkt door een partnerschap met Made4Net in 2018.

w: made4logistics.com

img

ADSR

Werken aan wonen, zorg en kansrijke projecten is wat we dagelijks doen in de regio Zuidwest Nederland. De unieke werkwijze van ADSR is een combinatie van inleven, samenwerken, afspraken nakomen, resultaat boeken en daar plezier aan beleven. Stuk voor stuk zorgvuldig gekozen waarden en normen.

w: www.adsr.nl

img

Volvo Cars

Al meer dan 75 jaar zijn wij uw persoonlijke Volvo dealer. ... te vinden in Zaltbommel, Gorinchem, Veghel en Oss. Bij ons komt “eerst de mens en dan de auto”.

w: www.vosautobedrijven.nl

img

Van Gruijthuijsen Catering

Van Gruijthuijsen Catering is een stijlvol familiebedrijf dat ruim 50 jaar ervaring heeft in het organiseren en verzorgen van feestelijke gelegenheden en zakelijke bijeenkomsten. Wij staan voor betrokkenheid, toewijding en passie. Samen met u bedenken wij een passende invulling van menu tot complete inrichting. Met telkens weer oog voor gastvrijheid en culinaire kwaliteit. Wij streven ernaar om u onbezorgd te laten genieten.

w: www.vangruijthuijsen.com

img

Aarts & Co

Aarts & Co adviseert, begeleidt en levert kwalitatief hoogwaardige interieuroplossingen. Samen met u creëren we de ideale werk -en leefomgeving.

w: www.aartsenco.nl

img

MannaertsAppels Advocaten

Betrokken, gedreven en integer: dat zijn de advocaten van MannaertsAppels. Wij zijn een regionaal en hedendaags advocatenkantoor in Tilburg en Breda waarin ondernemende advocaten samenwerken voor én met ondernemende cliënten. Wij adviseren, procederen en organiseren voor onze cliënten. Dat doen we snel, praktisch en gericht op het vinden van een oplossing.

w: www.mannaertsappels.nl

img

MVL Media Groep

MVL Media Groep is van oorsprong uitgever van digitale vakmedia in Nederland en België. Wij richten ons op verschillende sectoren zoals de retail-, installatie-, gevelbouw- en metaalsector. Ook infrastructuur behoort tot ons expertisegebied. OnlineRetailer, Installatie360, Facade360, Metaal360 en Infra360 zijn kennisplatforms waar vakgenoten, bedrijven, overheidsinstellingen en gemeenten elkaar treffen.

w: www.mvlmediagroep.com

img

Promogifts

De collectie relatiegeschenken is met zorg samengesteld en voor u al in hoofd categorieën ingedeeld. Eenmaal in een hoofd categorie kunt u zoeken op sub categorie, kleur, merk en/of prijs. Zo kunt u snel en gemakkelijk het door u gewilde product, in de goede kleur binnen uw budget vinden.

w: www.promogifts.nl 

img

BASECAMP Creative Development

Wij zijn bedenkers en makers van concepten op het snijvlak van creativiteit en technologie. Samen met onze klanten zoeken we naar de grenzen van interactieve communicatie en digitale innovatie.

w: www.bscmp.nl

Inloggen

Wachtwoord vergeten