Hieronder vindt u alle LEDsFoundation Roparun 2022 sponsoren

Bent u geïnteresseerd om sponsor te worden van het LEDsFoundation team tijdens de Roparun 2022? Bekijk hier de sponsorpakketten, bel even met ons sponsorteam via + 31 33-4557710 of stuur een email naar [email protected]. Ze kunnen al uw vragen beantwoorden en u informeren over de mogelijkheden.

img

Uw logo hier?

Bekijk onze sponsorpakketten. Of stuur een e-mail naar [email protected]

img

TRILUX (Hoofdsponsor)

Wij geloven dat we, gedreven door onze passie voor licht, voor elke omgeving de beste lichtoplossing kunnen creëren, met de gebruiker altijd in het middelpunt.

w: www.trilux.com

img

Quadrant4 (Hoofdsponsor)

Met onze jarenlange ervaring en deskundigheid begeleiden we u bij het nemen van goed onderbouwde beslissingen als het om huisvesting gaat. U profiteert van onze actuele kennis en informatie zodat u vol vertrouwen de juiste keuzes maakt. Voor nu maar ook voor de toekomst.

w: www.quadrant4.nl

img

Inotec

INOTEC Noodverlichting B.V. is het Nederlandse en Belgische advies en verkoopkantoor van INOTEC Sicherheitstechnik GmbH welke als doel heeft het ontwikkelen, produceren en leveren van innovatieve en klantgerichte centrale en decentrale nood-, en vluchtweg verlichting oplossingen, produkten en diensten die conform wet en regelgeving, op een kosteneffectieve wijze, bijdragen aan de veiligheid van personen binnen en buiten gebouwen.

w: www.inotec-noodverlichting.nl

img

DARWIN®

Een echt slim gebouw is aanpasbaar, flexibel en duurzaam, maar ook een plek waar je je te allen tijde fijn in voelt. Een echt slim gebouw draagt bij aan het gemak, de productiviteit, het welzijn en het werkplezier van een gebruiker. DARWIN® is hèt smart building platform dat gebouwen inzichtelijk, meetbaar en werkbaar maakt. Als het intelligente brein van jouw gebouw verbindt DARWIN® al jouw systemen, apparaten en applicaties en denkt het aan energie, efficiëntie, comfort en gezondheid. Maak jouw gebouw echt slim en creëer samen met DARWIN® de beste omgeving voor jouw personeel, bezoekers en het milieu.

w: www.valuethefuture.com

img

Dokvast

DOKVAST ontwikkelt en investeert in duurzaam logistiek vastgoed. Samen met u bepalen we hoe we een duurzaam en kwalitatief hoogwaardig distributiecentrum kunnen realiseren, zodat u klaar bent voor de toekomst met een gezonde werkomgeving en energie- en klimaatneutraal gebouw!

w: www.dokvast.com

img

Heembouw

Heembouw creëert plekken waar mensen willen zijn. Dat is onze drijfveer. Als ontwerpende bouwer realiseren wij bedrijfsruimten, kantoren en woningen.

w: www.heembouw.nl

img

Dotcombusiness

Dotcombusiness is een regionale kennisleverancier op het gebied van kantoorautomatisering, die zich richt op het Midden- en kleinbedrijf. Wij leveren een totaaloplossing waarbij de menselijke factor hoog bij ons in het vaandel staat. Het is en blijft uiteindelijk mensenwerk. Daar de ondernemers alle tijd en ruimte moeten kunnen besteden aan hun core business neemt Dotcombusiness alle ict taken van u over.

w: www.dotcombusiness.nl

img

Architectenpunt

ArchitectenPunt is het innovatieplatform en stijlgids die het podium bied voor alle voorschrijvende professionals en leveranciers uit de gehele bouwkolom. Onze missie is het om te verbinden, te blijven innoveren en elkaar te inspireren om iedere dag het beste uit onszelf te halen.

w: www.architectenpunt.nl

img

Hoorstudio Strating

Uw gehoor is, net als uw zicht, belangrijk bij het dagelijks functioneren. Denk aan muziek luisteren, verkeersgeluiden of vrienden of familie verstaan als u gezellig uit eten gaat. Hoorstudio Strating in Alphen a/d Rijn en Sliedrecht bestaat uit een team audiciens dat verstand heeft van optimaal mogelijk horen.

w: www.hoorstudiostrating.nl

img

Klictet

Klictet is het innovatieve installatie adviesbureau dat altijd een stap verder gaat. Zij adviseren over uw gebouw alsof het hun eigen is. Verdiepen zich werkelijk in wat uw gebouw nodig heeft en kijken verder dan wat NU goed is voor u en de gebruikers.

w. www.klictet.nl

img

Volvo Cars

Al meer dan 75 jaar zijn wij uw persoonlijke Volvo dealer. ... te vinden in Zaltbommel, Gorinchem, Veghel en Oss. Bij ons komt “eerst de mens en dan de auto”.

w: www.vosautobedrijven.nl

img

Timo Reisiger Fotografie

Timo Reisiger werkt sinds 2000 als freelance fotograaf voor multinationals, producenten, uitgeverijen, reclamebureaus, gemeenten, onderwijsinstellingen en zorginstellingen.  Er wordt met grote ervaring, vol overgave en creativiteit gewerkt aan unieke beelden. Dat leidt tot verrassende resultaten. Timo Reisiger denkt actief mee over het gewenste concept. Zijn opdrachtgevers erkennen zijn meerwaarde daarin.

w: www.timo-reisiger.nl

img

Van Gruijthuijsen Catering

Van Gruijthuijsen Catering is een stijlvol familiebedrijf dat ruim 50 jaar ervaring heeft in het organiseren en verzorgen van feestelijke gelegenheden en zakelijke bijeenkomsten. Wij staan voor betrokkenheid, toewijding en passie. Samen met u bedenken wij een passende invulling van menu tot complete inrichting. Met telkens weer oog voor gastvrijheid en culinaire kwaliteit. Wij streven ernaar om u onbezorgd te laten genieten.

w: www.vangruijthuijsen.com

img

Megens Installaties

Als partner zorgt Megens Installaties, dat mensen het goed maken, goed in de zin van welbehagen op het gebied van vooral klimaat, ventilatie en beveiliging, in winkel, kantoor, school of overheidsgebouw

w: megens-installaties.nl

img

Aarts & Co

Aarts & Co adviseert, begeleidt en levert kwalitatief hoogwaardige interieuroplossingen. Samen met u creëren we de ideale werk -en leefomgeving. w: www.aartsenco.nl

img

MannaertsAppels Advocaten

Betrokken, gedreven en integer: dat zijn de advocaten van MannaertsAppels. Wij zijn een regionaal en hedendaags advocatenkantoor in Tilburg en Breda waarin ondernemende advocaten samenwerken voor én met ondernemende cliënten. Wij adviseren, procederen en organiseren voor onze cliënten. Dat doen we snel, praktisch en gericht op het vinden van een oplossing.

w: www.mannaertsappels.nl

img

Alphaa Bouwkostenregisseur

Alphaa is een bouwkundig bureau dat zich richtte op projectmanagement en bouwkostenadviezen. w: www.alphaa.nl

img

MVL Media Groep

MVL Media Groep is van oorsprong uitgever van digitale vakmedia in Nederland en België. Wij richten ons op verschillende sectoren zoals de retail-, installatie-, gevelbouw- en metaalsector. Ook infrastructuur behoort tot ons expertisegebied. OnlineRetailer, Installatie360, Facade360, Metaal360 en Infra360 zijn kennisplatforms waar vakgenoten, bedrijven, overheidsinstellingen en gemeenten elkaar treffen. Daarnaast specialiseren wij ons in contentcreatie, online marketing, video- en fotografie en web development.
 Als expert in digitale communicatie helpen wij u bij het uitbreiden van uw online naamsbekendheid. Wij kennen uw doelgroep door en door.
w: www.mvlmediagroep.com

img

Visionart

On- en offline campagnes, websites, grafisch ontwerp, fotografie, video, tekst, magazines, nieuwsbrieven, corporate identities… Uiteindelijk kiezen we voor die middelen waarmee we jouw doelen het best bereiken. Zo helpen we ambitieuze organisaties met relevante en effectieve communicatie.

w: www.visionart.nl

img

BASECAMP Creative Development

Wij zijn bedenkers en makers van concepten op het snijvlak van creativiteit en technologie. Samen met onze klanten zoeken we naar de grenzen van interactieve communicatie en digitale innovatie.

w: www.bscmp.nl

Inloggen

Wachtwoord vergeten